Belangrijke mededeling: Door de nieuwe corona maatregelen kunnen de Sint en Pieten op 20 november niet naar de Straete komen om 14.00, maar de Pieten komen nog wel vanaf die tijd bij de kinderen thuis een cadeau bezorgen…

Algemene aanpassingen gebouw en faciliteiten

Op dit moment worden er verschillende aanpassingen aan het gebouw gedaan om de toegankelijkheid te bevorderen, de voordeur is inmiddels verbreed en is er een opritje aan de binnenzijde geplaatst. Zowel bij de hoofdingang als de zijdeur wordt de bestrating nog aangepast. 

TOEGANKELIJKHEID

Het invalidentoilet wordt voorzien van een alarm, er zit al een beugel op de deur en spiegel en prullenbal zijn aangepast. De deurpost naar de kleine zaal wordt ook vergroot zodat daar ook een rolstoel door kan. De tussendeur van de hal naar de gang wordt voorzien van nieuwe scharnieren zodat ook daar de toegang wordt vergroot.Het invalidentoilet wordt voorzien van een alarm, er zit al een beugel op de deur en spiegel en prullenbal zijn aangepast. De deurpost naar de kleine zaal wordt ook vergroot zodat daar ook een rolstoel door kan. De tussendeur van de hal naar de gang wordt voorzien van nieuwe scharnieren zodat ook daar de toegang wordt vergroot.

 

COMMUNICATIE

Elke maandagmorgen zijn er 3 bestuursleden in het gebouw aanwezig, u kunt dan ook altijd even binnenwippen voor vragen, opmerkingen etc. Wij willen onze (telefonische) bereikbaarheid vergroten, binnenkort meer hierover.

 

EVENEMENTEN / BETALINGEN

Er zijn vergevorderde plannen om tijdens evenementen etc. digitaal betalen mogelijk te maken.

Updates

Meer berichten